Witamy w gronie naszych partnerów Kawiaka Jonesa.

Możemy się już oficjalnie pochwalić, że mamy kolejnego bardzo ważnego partnera w naszych działaniach! Znamy się od wielu lat, pomagamy sobie i wspieramy się nawzajem. Spędziliśmy razem wiele dni i nocy na wspólnych eksploracjach MRU i nie tylko.
Kawiak Jones jest już dobrze znaną postacią w świecie polskiej eksploracji, a jego kanał na YT zdobywa coraz większą popularność.

Naszym pierwszym wspólnym oficjalnym projektem jest udostępnienie do zwiedzania miejsca na co dzień niedostępnego – tajemniczej podziemnej fabryki w okolicach Frankfurtu nad Odrą, posiadającej aż CZTERY piętra poniżej poziomu gruntu! Do zwiedzania udostępnione jest również wojskowe miasteczko składające się z około 30 budynków położonych na terenie fabryki.
Wyjazdy organizowane są w porozumieniu z właścicielem terenu, a każdy ich uczestnik będzie ubezpieczony od następstw nieszczęśliwych wypadków.

Koniecznie zobaczcie kanał Piotra na YT i zapisujcie się do grupy, gdzie publikowane są wszystkie szczegóły dotyczące organizowanych przez nas wyjazdów!

Kanał: https://www.youtube.com/channel/UCGM_nFmZzJK07BSIKC4OWfQ
Grupa: https://www.facebook.com/groups/kawiakjones/